torsdag 18 mars 2010

Matlagning?


Vi gillar att laga mat, tyvärr har vi lite för lite tid för det emellanåt. Men snart ska det bli ändring! Och med dubbelt så mycket kyl & frys så ska det bli mycket matlådor gjorda! Detta vet vi med säkerhet idag, när vi lagt köksbeställningen! Nervöst med måttbeställd bänkskiva till ett kök som ännu inte är färdigbyggt, men vi får hålla tummarna.. Det blev en läskigt stor beställning eftersom vi dessutom tog hela klädvårdsinredningen i samma svep. Galet! Så vecka 16 skruvar vi ihop stommar, som ett grepp för att hålla nere kostnaderna lite. Är det någon som är taggad på platta paket så bara hojta, vi kan säkert spara ett till dig.. :o)

Tydligen har vi ju missat att anmäla att grunden är gjuten, det är ju det som triggar räkningen för tomten, som i sin tur genererar de där papperna som gör oss till officiella ägare. Så snart ägen vi även tomten som vårt hus står på. Känns ju bra, det hade varit himla jobbigt annars... ;o)
Så med andra ord har vi betalat ännu en sån där osannolik faktura på alldeles för många siffror. Nu är vi en bra bit över halvvägs med betalningarna och byggkreditivet på banken börjar ticka på lite. Jag vet inte om det är bra eller dåligt, men det är i alla fall riktigt gött att man känner att det börjar närma sig ett hus!

Och fasadnyansen är spikad, men det blir grått, inga drastiska förändringar där. S 3503-N, som den så vackert heter. Nu väntar jag med spänning på att få åka och titta på en färdig fasad, gärna nu, meddetsamma eller genast!

Imorgon väntar ett kakelmöte, så nu blir det stallet och sen ska jag leta inspiration igen.

Ha en trevlig kväll!

Kram,
M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar