onsdag 24 februari 2010

Saker man ser..




Vid första anblicken ser man vårt hus här. Och tänker att det är ungefär som förra veckan. Men ack, där misstar man sig! Någon har trollat lite med taket och framför allt så har det dykt upp tre takfönster! Wohoo! Det ensamma kommer att vara på den stora toaletten och de två på baksidan är i allrummet på ovanvåningen. Dom ska förhoppningsvis bjuda oss på lite schysst utsikt ett bra tag framöver!

Bilderna har Krills fantastiska föräldrar bidragit med. Själva får vi nöja oss med bilder ett par dagar till, men det ska bli gött att se det i verkligheten i helgen!

I övrigt har det mest rullat på som vanligt. Det enda vi gjort med husbiten är att vi klurat och kalkylerat och haft oss.. Nu har vi bokat ett nytt möte med banken, efter byggstartmötet nästa vecka kanske det kan vara skönt att reda ut hur vi går på ekonomin lite mer i detalj. Just nu är det lite snurrigt med byggkreditiv, sparkonto och småräkningar som börjat drälla in. Och ja, stora räkningar också för den delen. Snart är vi halvvägs i vad vi tror att vi kommer att få hosta upp för att kunna flytta in och fixa med carporten och trädgården. Så det är väl så dags att stämma av att vi inte är helt galet på det.. :o)

Nu ska jag sova, det blir en intensiv dag imorgon.
Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar