onsdag 14 april 2010

Fasad och färg


Snabbvisit till Ystad igår för att kika på vit färg. (Stackars bilen går mycket nu och tror nog att vi redan börjat pendla..) Till vår glädje såg vi att även fasaden är i full gång nu! Det monterades plattor som blir en grund under putsen. Det ska självklart behandlas och fixas med innan själva putsen kommer på, men där kommer jag inte riktigt ihåg detaljerna. Jag lämnar det till experterna och nöjer mig med att se att det rullar på, helt enkelt. :o)


Angående den vita färgen körde vi en medelväg och fegade ur på 0500-N (helvit, till höger på bilden) eftersom vi har så mycket vita dörrar/fönster/fönsterkarmar etc. som är i den brutna vita 0502-Y.
0502-Y är för övrigt färgen i mitteln som trots den dåliga kameran och belysningen nästan ser lite gulaktig ut. Vi fegade ur även på denna och körde istället en medelväg och valde färgen till vänster, Nordsjövit. Denna ska vara något bruten men inte riktigt lika gul. Målaren rekommenderade dessutom denna och han har ju sett det förut så det känns som vi tänker rätt då. Vitt är ju ändå vitt, blir säkert fint, vi skulle förmodligen aldrig lägga märke till skillnaden hemma hos någon annan om det inte vorde för att vi vänt och vridit på detta själva..

Återkommer när vi har mer news.. Ha det fint!

Kram,
M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar