torsdag 21 januari 2010

Intet nytt

Och vi väntar fortfarande. På husfronten intet nytt. Eller jo, K pratade med byggledaren igår och han undrade om vi inte skulle ha något garage. Och vi har ju diskuterat och spikat och ritat in på bygglovet och allt. Vi ska själva bygga en carport med 10 kvadrat förråd i. Och plattan till dessa 10 kvadrat vill vi såklart att dom gjuter när dom ändå är där. 1000 kr/kvadratmeter har vi fått siffror på när vi frågat om alla tillval. Men nu fick vi nya priser på mer än dubbelt så mycket. Och vi hittar inte något mail eller anteckningar om detta. Det är nästan så vi blir oroliga att vi inbillat oss. För det var nog ett sånt där tillval som vi tänkt stämma av på byggstartmötet, det var ju inget vi la till i kontraktet. Eller så skulle det varit med men vi har glömt det. Man vet inte riktigt. Snurrigt. Det var i alla fall inte så enkelt som det vi fått preliminärt pris på, visade det sig. Surt sa räven.

Vi ska också snabbt ta ställning till om vi vill ha dom till att fixa/platta uppfarten där vi ska lägga sten. Vi får ju jämföra priser på nåt vis först, men det är såklart smidigt när dom ändå är där.

Annars har det varit fullt ös men inte hänt något revolutionerande på sistone. I helgen var vi iväg på en kort weekend och myste och firade K's födelsedag. Himla skönt att komma bort från allt med jobb, husbygge, lägenhetsförsäljning, hästarna etc. Det är alltid lättare att koppla bort allt sånt när man är borta. Så det var härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar