fredag 22 juli 2011

Lite flax

Alltså, häromdagen var det som filmen Fåglarna utanför. Svalor ÖVERALLT! De satt och hängde på takfönstret och cirkulerade ovanför vårt hus. Galet många från ingenstans. Fast de är ganska söta måste jag säga. Vi var mest oroliga att de skulle bygga bo på vårt hus i år igen, inte helt uppskattat i så fall. Men det verkar lugnt. Puh!

Just nu undrar ni kanske vad vi har för oss såhär i semestertider? Jag har lite bak-dille och varvar med "fötterna-högt-läge". Härligt i solen i alla fall! Med två veckor till beräknad förlossning är man ju inte den smidigaste, direkt...

I övrigt slits det med carporten och i första hand insidan av förrådet. Krill har målat taket klart och alldeles strax ska vi ut och sätta väv så att vi kan måla sen. Golvet ska behandlas och nån slags fixande med fönsterkarm ska till, men annars är det i pricip klart sen! Då kan vi äntligen börja flytta in grejjer där, wohoo!

Igår tog vi en drive och satte upp lite hyllplan i tvättstugan som skulle sågas till och fixas med. Otroligt, gör man det inte direkt så görs det inte alls! Bättre sent än aldrig i alla fall?!

Nä, nu åker målarbyxorna på! Ha en trevlig helg!

Kram,
Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar