torsdag 19 augusti 2010

Beslutsångest [igen]

Jahaja, har vi beställt den där stenen nu, tänker ni? Ånej. Inte så snabbt. Först måste vi fatta sjuhundranittioåtta jätteallvarliga beslut. För det är ju inte så att det bara gäller lite sten och att säkert ingen kommer att märka skillnaden mer än vi. Ånej. Absolut inte. Såklart har även detta lett in oss på ytterligare ett beslut som hänger ihop med de andra:
Borde man måla grunden?
Tänk er sten i nästan samma grå nyans som grunden fast "inringad" med lite mörkare grå sten. Kanske lite färglöst och trist. Men bara mörk sten är ju också lite trist. Och inte riktigt lika snyggt på ett sätt. Men om man målar grunden svart? Grunden ser ju ändå ganska tråkig ut, fläckig och dan. Vad tror ni? Är det dumt? HJÄLP!

Just nu har vi ju en himlans massa platsrör som sticker upp överallt, bland annat till vattenslang som vi drog in nu innan bärlagret till uteplatsen kom på plats. Här har vi faktiskt tänkt till en smula. Vi tänker dra en vattenslang under jorden som kommer ut vid carporten eftersom utkastaren är på precis andra sidan huset. Så kan man växla och välja vilken sida man vill vattna på. Och slippa dra en slang över uteplatsen var gång man behöver en droppe vatten vid carporten! A-HA! :o)

Och allt massa skräp som stått herrelöst och tillfälligt varit förvisat till granntomten fick idag ett nytt hem på soptippen. Tack mamma & pappa för hjälpen! Vi hade hoppats slippa ta det själv, men alla inblandade verkar ha semester och åtminstone inte prioritera just detta just nu, så det var lika bra att ta saken i egna händer. Ser mycket bättre ut nu! Nån kartong med överbliven hel kakel står kvar och pockar på uppmärksamhet, men i övrigt är det tomt och fint!

Jamensåatt, om man skulle ta och kratta lite stenmjöl till?! Evighetsjobb...

Ha det fint så länge! :o)

Kram,
M

1 kommentar:

  1. Hej, vi tänker måla grunden. Vår ser förfärlig ut med en massa vit färg på. Den får bli mörkt grå. Å tåla lite skit. Lycka till.

    SvaraRadera