torsdag 8 juli 2010

Schack matt!


Ikväll hade det hänt grejjer! Härligt! Vårt "schackrutiga" tvättstugegolv blir nog finfint när det är klart! Det enda dåliga är att den vita färgen på väggarna i det rummet kanske inte är den snyggaste som skådats. Det är de enda väggarna som är 0502-Y, dvs den vita som är bruten i något gulaktig nyans. Hoppas det inte syns för mycket sen. Och att våra knallröda skåp tar lite fokus från väggarna.

Kanske har vi varit lite magstarka med färgvalen i just det rummet, skulle kanske varit snyggare att hålla samma gråa nyans även där. Fast jag tänker att det kan vara schysst att få in en färgklick som håller humöret uppe när man står och tvättar. Vi får väl se när det blir klart, helt enkelt!

Badrummet nere var färdigkaklat, vi är mycket nöjda! Svarta och vita möbler och klarglas i duschväggarna, tror det passar finfint!

Och fondväggen (ska vara samma kakel som golvet) i badrummet på ovanvåningen är på väg upp. Tror det blir bra när de stora vita plattorna kommit upp också!

Lite knep och knåp och pyssel med skafferiet hann vi med ikväll, skönt!
Ni kanske undrar varför vi håller på att montera när vi köper nyckelfärdigt? Pyssel i köket som lådor och handtag och sånt känns faktiskt bara skönt att få göra själv, så vet vi att det blir lösningar som passar oss. Men monteringen är också för att kompensera för att vi prompt ville ha ett större kök än i orginalritningen, för att förhoppningsvis hålla köksmonteringen hyfsat under samma tidsbudget. Win-win, kan man ju hoppas?!

En lååång vecka kvar, men det börjar likna något nu, U-N-D-E-R-B-A-R-T! :o)

Godnatt!

Kram,
M

3 kommentarer:

  1. Hej, vad jättesnyggt det blir! Hallgolvet blev fantastiskt och det rutiga i tvätten också. Gillar rutigt. Tyckte också om ert kakel i köket. Ni har lyckats bra i era val! Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. Tack snälla! :o)

    Hoppas att helheten passar ihop bra också, det vet man ju inte riktigt förrän det är klart...

    Ha det toppen!

    SvaraRadera
  3. Hej! Vi är också på väg att bygga en liknande modell av första villan. Ni ser ut att ha fått det jättefint, vilket gör oss ännu mer otåliga och sugna på att komma igång. :-) På vilket sätt har ni lyckats göra köket större? Jag har börjat bli lite nojig över att vardagsrummet är i det smalaste laget, vad tycker ni som hunnit bo in er lite?

    Ha det gott!

    SvaraRadera