måndag 5 juli 2010

Hej fuktspärr!


Alltså, jag är ju inte så hemma på termerna och på vad det är man gör för grundarbete innan det kaklas, men det här lilla golvet och den blå fuktspärren är visst inte helt överens. Detta har sysselsatt ett gäng byggare lite mer än vad som skulle behövts egentligen. Nånting stämmer inte riktigt med den blå sörjan i alla fall. :o(

Utan fuktspärren på plats blir det inte mycket kakel lagt och utan kakel blir det inte mycket tvättstuga monterad och innan dess vettesjutton om det kommer upp någon värmepump och även om jag är optimist och vill tro att solen aldrig tänker försvinna så vill vi nog ha upp en värmepump åtminstone framåt höst eller så... :o)

Detta har resulterat i att slutbesiktningen skjuts fram en vecka! Det svider lite i tålamodet, men det viktiga är såklart att det blir ordentligt gjort. Helt rätt resonerat. Vi sitter trots allt inte i sjön och vi får åtminstone en liten ersättning som plåster på såren. Kanhända får vi flytta till ännu en mellanlandning, men då slipper vi flytta möblerna åtminstone, så det borde gå ganska enkelt.

Typiskt, typiskt, men så kan det gå.
Jag återkommer med en update när jag vet något mer.

Godnatt!

Kram,
M

1 kommentar:

  1. Ojdå, men vad trist att det stöttes på problem..! Sitter man inte helt i skiten så är det ju klart lättare att vänta med inflyttning såklart, men ändock tråkigt när man längtar så!

    Hoppas det löser sig till det bästa!

    Kram P

    SvaraRadera