torsdag 27 maj 2010

Nu så!


Nu händer det grejjer!!

Köket börjar komma på plats och det är bara lite kvar av golvläggningen. Kaklet har kommit och elementen och trappan och innerdörrar och massa annat ligger bara och väntar på att bli monterade. Härligt!

Tyvärr verkade köksmonteringen inte gå så smidigt som vi hade hoppats. Vi har ju ritat det själva med hjälp av ikea och ritningarna var inte så lätta att jämka ihop. Och vi är ju verkligen nybörjare på detta. (Det finns ju en anledning till att vi väljer nyckelfärdigt, om man säger så..)

Hantverkaren verkade lite missnöjd och jag beklagar och förstår honom. Men jag tror att dom kommer att kunna fixa till det galant! Dock saknades det ben enligt honom, så jag fick vackert sticka tidigare, ta en runda på ikea och köpa fler ben och sen tog vi en svängom till ystad med dom. Dom hade använt väldigt många fler ben än vad som visades på ritningar och i köksplaneringen, men vad sjutton.. Bättre för många än för få, lite extra ben har väl aldrig skadat?! Och man får ta det onda med det goda, eller tvärtom.. Då hann vi i alla fall en snabb fotorunda, najs!



(Och nej, luckorna ska inte vara blå, det är bara skyddsplast!)

Nu är bara frågan, hur ska vi hinna packa?! Det är mindre än en månad till preliminärbesiktning och det är mycket andra saker som ska klämmas in i schemat dessutom..

Dagens i-landsproblem.. :o)

Sängen kallar, bäst jag lyder.. Godnatt!

Kram,
M

1 kommentar:

  1. Liksom flera varumärken rolex klocka kopia i Richemont-gruppen kommer A. Lange & Söhne (ett tyskt, inte schweiziskt företag) att delta i september i en av de fake rolex få fysiska mässorna 2020: Klockor och underverk i Shanghai, strikt reserverade för den kinesiska rolex replica marknaden. "Jag ser fram emot detta evenemang, där vi kommer att kunna visa upp våra nya tidstycken återigen rolex kopia ansikte mot ansikte - med alla nödvändiga säkerhetsåtgärder, naturligtvis," säger det tyska varumärkets VD, Wilhelm replika klockor Schmid.
    Innan coronavirus var Schmid mycket ofta på väg och presenterade avancerade timepieces fake panerai vars värde bäst uppskattas genom beröring och känsla. Under de senaste månaderna har han förlitat sig på videokonferenser. ”Bland fake hublot våra kunder som har tillbringat de senaste månaderna i inneslutningen av sina hem är det ett ökat intresse för nya klockor. Efter att vi presenterade våra nyheter digitalt pratade jag med kunder från hela världen via Zoom. Sådana samtal äger rum i en lika trevlig fake rolex atmosfär som i ett-till-ett-möte. (...) Genom att göra det har vi fått värdefull ny erfarenhet och insikt som vi kommer att dra nytta av rolex replica i framtiden. ”

    SvaraRadera