söndag 23 maj 2010

Tänk, tänk, tänk..


Just nu är det mycket trädgårdstankar. Stenläggning, häckar, träd, kompost, spaljéer, rosor, magnolia, tulpaner, tagetes, smultron och tusen andra saker har vi skissar på och brainstormat kring i helgen. Inte för att vi blev så mycket klokare, men kanske har vi börjat landa lite hur vi vill ha det?!

Ett dilemma är vad man ska ha för färg på plattorna som ska läggas. Det känns extra lurigt när huset är grått. För någon slags gråa plattor hade vi tänkt oss.
Någon säger att dom ska vara mörkare än huset så att det mörka är längst ner så att det liksom blir tyngd på marken. Men ska vi ha plattor som är mörkare än huset blir det väldigt mörkt. För samma färg som fasaden vill man ju helst inte heller ha. Ljusgrått kanske skulle kunna funka, eller ser det konstigt ut? Tips, snälla?

På husfronten vet vi inte så mycket, vi har varken sett eller hört mer än att man kunde se genom fönsterna att det var lagt lite mer golv. Vi ser fram emot att åka och kika nästa helg och hoppas att det hinner hända mer tills dess.

Som en liten kul detalj så är det exakt en månad tills vi flyttar och imorgon är det en månad till preliminärbesiktning. Det är galet vad tiden går fort!

I övrigt har det varit en fantastiskt skön helg med massa vårsol och gott om tid med älsklingen. Vi hade dock tänkt röja en hel del inför flytten, men det blev visst inte så mycket gjort på den fronten. Vi får ta nya tag en annan dag istället.

Nu väntar visst en kladdkaka, jag får återkomma snart igen med lite bilder på hus och trädgård.

Kram,
M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar