söndag 1 maj 2011

Trädgårdsframsteg [Part II]

Alltså, världens bästa kille och världens bästa svärfar har trixat med carporten hela dagen idag. Och om inte vädret sätter stopp lär det bli mer av den varan under veckan också. Grymt duktiga är dom!

Tyvärr satt plintarna inte helt optimalt placerade, så för att carportsväggen skulle hamna rätt fick det visst gjutas också.

Själv har jag roat mig med att plantera lite frön i påskhelgen, detta ska bli en himla massa zuccinis och pumpor som vi ska kunna skörda friskt i sommar/höst är tanken! Mums! Pallkragarna är oljade på insidan och väntar på att vi "jordfästa". Ni kan se hur dom står och väntar utanför köksfönstret...

Just nu är det lite tufft och motigt och framförallt stressigt på jobbet. Inte så kul när man skulle vilja fokusera på så mycket annat och hjärnan inte är på topp. Tur man har världens bästa kollegor som stöttar och peppar och hjälper och framförallt som delar med sig av all sin glädje och energi! Tack! En trevlig bonus är ju när man möts av sånt här en trött och tidig morgon. Ibland kan en sån gest rädda en hel dag!

Ett av många bilproblem som härjar hos oss just nu fixas här av världens bästa kille och världens bästa pappa. Och en hjälpande (?) tass av världens sötaste hund. Imorgon är det verkstan som får roa sig med andra problem. Håll tummarna för att att det är enkelt och billigt att fixa!

Vår allra första grillkväll och äta-kvällsmat-ute-kväll blev till i påskhelgen! Fina vännerna K & F var här och hjälpte oss att inviga grillen, mycket trevligt!

Bästa grillningsefterättstipset: Jordgubbar, kiwi, banan och riktigt god vit choklad varvas i paket på grillen och kan gotta sig i eftervärmen riktigt länge. Blir sedan är fräsch och fruktig men framförallt väldigt god efterätt tillsammans med lite härlig vaniljglass. En klassiker som aldrig misslyckas!

Ja, och detta var för en vecka sedan, men den där magen har tagit ytterligare ett kliv sedan dess. Vi är nu inne på 27:e veckan och vår lilla bebis voltar/sparkar/boxas mest hela tiden. Känns helt galet, lite jobbigt, men mest av allt alldeles underbart.

Summa sumarum: Jag är helt slut och trött och mörbultad, men det spelar egentligen ingen roll alls för jag är omgiven av underbara och fantastiska människor som jag älskar! Tack för att ni finns!
Godnatt!

Kram,
M

1 kommentar:

  1. Hej!!!! Det var hundra år sedan jag var inne här, men så roligt å andra sidan! Vi följs åt minsann, även om ni ligger lite före på denna front :) Grattis till magen! Vi väntar också bebis serru! Halva din tid ungefär.Vi är i vecka 14.

    Hoppas allt är bra med dig/er, ni jobbar på bra som vanligt ser man.

    Kram P

    SvaraRadera