torsdag 30 september 2010

[paus]

Nej, jag har inte glömt er! Men jobb och pendling äter lite tid och utöver det har vi (tro det eller ej!) försökt hitta lite tid för varandra och för familj och vänner. Utan att för den del låta allt hemmafixande stanna upp. Men det går verkligen på halvfart nu.

Mer jord har kommit och jämnats ut grovt, lite finlir på denna så är det dags att så lite gräs innan det blir för kallt. Gräsfrön och gödning och annat är redan inköpt. Dock är vi lite osäkra på om vi borde göda eller ej. Vår "orginaljord" är ju sandjord som varit potatisåker, borde vara finfin att så på. Men den räckte ju inte till och den dränerar lite för bra, så vi fick hitkört lite rejäl matjord, som känns betydligt mer som lerjord. Så nu har vi förhoppnigsvis förändrat den framtida vattenförbrukningen ordentligt i alla fall. Den är lite utblandad med vår egen, men mestadels ser man lerjorden. Vi hade tänkt luckra upp och jämna till och så direkt på denna. Någon som har tips på hur vi bör göra eller erfarenhet att dela med sig av?

I övrigt är det lite piff som tillkommit, till exempel har vi inte klappstolar som handdukshängare längre, ser lite mer inrett ut! Vi får se om vi kan få upp lite tavlor också. Och kanske till och med beställa de där sofforna, så vi kan fylla ut vardagsrummet lite?!

Men husprio är just att så gräs och såklart att få igång carportsbygget. Den processen är i alla fall igång nu, känns bra! Och så ska vi värdera huset nu i oktober och göra om byggkreditivet till "vanliga" lån innan oktober är slut. Ska bli lite skönt.

Nu ska jag göra mig i ordning och göra något bra av denna dagen också. Ha det fint så länge!

Kram,
M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar