lördag 18 september 2010

Höstträdgård?

Alla dessa tips på vad man ska göra med trädgården på hösten i alla böcker. För oss är det ingen tvekan. Vi har bara sten och jord. Nu återstår alltså projekt jord. Jag antar att nästa helg är räddad?!




Och ja, sist jag skrev var vi superlyckliga för att allt var klart och fixat med huset. Och vi hade två duschar att använda, eftersom vi sparat oss med att använda duschen uppe tills väggarna var på plats. Skulle premiärduscha på ovanvåningen förra helgen och märkte att vattnet inte rann ner som det skulle. Åh, så himla typiskt! Vi som var så lyckliga över att äntligen få upp duschväggarna och så blev det såhär!

Jag vet att det är svårt att se på bilden, men trots att listen på duschväggarna ligger mot golvet så rann vattnet ut och la sig utanför i en pöl. Och det stod vatten runt brunnen. Vi har verkligen inte sett detta och vi hade bestämt för oss att besiktningsmannen hade kollat detta, men antagligen kollade han det i resten av huset innan badrummet uppe var färdigt.

Anebyhus har lovat att titta på detta, vi får se vad dom säger och hur man löser det. Nånting är uppenbarligen inte helt rätt, tyvärr. Nere är ju lutningen perfekt och jag tror att det är samma kakelsättare som gjort det och det ser supersnyggt ut på lite håll.

Åh, så himla störigt, vi vill ju bara ha vårt fina badrum fungerande och klart! Vi får återkomma med hur det går med den saken.


I övrigt är semestern slut och mörkret kommer krypande snabbare och snabbare så en annan sak på priolistan för vår del är att ordna utebelysning. Vi ville ha sånna som lyser både upp och ner och hade till och med köpt dom, men det visade sig att dom vi valt inte fungerade. Nu är det lite meck med att hitta några vi gillar och som passar. En sort, som lyser både upp och ner och mitt på har kommit upp på tal. Vad tror ni om dessa?



Dom borde förhoppningsvis smälta in ganska bra mot fasaden i alla fall...?!


Ha en skön lördagskväll!

Kram,
M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar