söndag 13 juni 2010

Så galet nära!

I helgen har vi kört ett gäng flyttlådor till mellanlandningsstället och passade på att titta förbi huset. Eftersom det var så himla längesedan sist hade i alla fall jag hoppats att vi skulle få se lite kaket som tittat upp på väggarna. Men riktigt så snabba har dom inte varit ännu. Tror dock att dom kan ta igen det snabbt, eller det får vi ju hoppas, så att vi kan flytta in när det är tänkt..


Golvet verkar vara färdiglagt nu, där vi inte ska ha klinker då, alltså. Snyggt och härligt!
Även lister hade tittat fram lite överallt.

Vi väntar dock med stor spänning på att få se våra badrum och hall och tvättstuga och kök att komma till liv på riktigt med hjällp av de fina kakelplattorna. Snart, snart! :o)

Dörrarna till sovrummen var nu riktigt färdiga, känns bra! Här hoppade vi över tillval och tog helt släta vita dörrar, men det passade oss finfint, snyggare än väntat!


Köket har nog haft en semestervecka, men det ser fortfarande lovande ut. Det vi inte fick ordning på när vi monterade dörrar etc verkade byggfirmans duktiga killar ha ordnat upp. Puh!

I övrigt har det varit en ganska lugn helg för en gångs skull och vi har lyckats få ihop en himla massa fyllda flyttlådor som står överallt trots att vi körde iväg med ett lass häromdagen. Känns bra inför nästa helg, där i princip allt det sista ska packas ihop.


Jag fattar fortfarande inte hur nära det är nu. Galet, galet!
Återkommer med news så fort vi har några. Ha det gött så länge!

Kram,
M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar