lördag 5 mars 2011

Vinter tvåtusenelva


Hej, det var inte verkligen inte igår alltså! Undrar om någon någonsin går in här? Jag tänkte uppdatera lite i alla fall! Vintern var ju en vinter med stort V, kan man säga. Snö och minusgradet verkar ha varit inneordet överallt och man förstår ju varför. Men det var såååå vackert, jag hade inte gärna bytt bort det. Däremot är jag redo för våren nu, hallå solen, mars låter väl som en härlig månad att starta en lång, solig och varm vår? Pliiiis?!


Vi ser ju dessutom fram emot att få igång projekt "Carport & trädgård 2011". Men det är ingen höjdare i isande vind och två minusgrader. I väntan på det har vi mest tagit det lugnt de senaste månaderna.



Det vi faktiskt HAR gjort är att få sofforna på plats. Känns bra. Lite kalt och omysigt fortfarande, så än är dom inte så flitigt använda. Vi har planer för väggarna, det ska bara sättas igång. Återkommer när det blivit någon reda med det.


Och vår lilla garderob har fått inredning så vi slipper ha allting i kassar på golvet, love it! En vridbar helkroppsspegel har kommit upp på motsvarande vägg och vi ska skruva upp några fina krokar också, för sjalar och småpims. Känns mycket bra!


Jag återkommer inom kort med mer eller mindre uppdateringar, ha det fint så länge!

Kram,
M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar