lördag 5 juli 2014

Sovrum uppe


Vårt sovrum fick uppdateras med lite tapet!


 Måttanpassad sänggavel med förvaring byggde vi själva, blev faktiskt kanonbra!
Täcker den fula luckan som tidigare stack upp så fult ovanför gamsla sängramen...

Storebror fick en minst sagt färgglad tapet på två väggar och har nyligen uppgraderat till stor säng! Inte helt fel om mamma eller pappa behöver krypa ner under stökiga nätter.

Än har vi kvar en stor madrass på golvet, den ska bytas mot en bäddfotölj i framtiden och ett skrivbord på andra sidan fönstret. Än är det ingen panik med detta då lillkillen mest vill vara där vi är...

Badrummet uppe är ju utblåst och omgjort, här valde vi att köra på samma kakel som på nedanvåningen för att inte konstra till det. Badkaret används flitigt!

 Dusch och badkar intill varandra är inte helt fel för en barnfamilj faktiskt. Det var ett tips från säljaren på Anebyhus, det är vi varmt tacksamma för! (Ifall du läser detta; tack Emil!)

I samband med detta bytte vi ut tvättställ med möbler, de förra var löjligt små och inte supersnygga faktiskt, kändes inte så kul att sätta upp i ett "nytt" badrum. Detta från Hafa är vi mycket nöjda med! Lite orolig för ifall träet på lådorna kommer att ta stryk av fukten, men det rymmer väldigt mycket! :)
 
Lillasysters rum ska få tapet inom kort och vi håller på att montera upp en garderob för förvaring, resten får vi ta som det kommer. Ska försöka återkomma med foto nr vi kommit lite längre där.
 
Fyra år efter inflytt har det i alla fall hänt lite, även om det stått stilla i perioder.
 
Ha det fint, mina vänner!
 
Kram, m

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar