lördag 5 juli 2014

Kök/vardagsrum

Äntligen fick vi upp lampor ovanför fönstret i köket! För att dölja den fula inkopplingen satte vi faktiskt upp tavellister från IKEA i taket. Rampen var inte så snygg men elektrikerns jobba var katastrofalt fult, vet inte hur det var tänkt där. Känns genast fräschare i alla fall!

Köket i övrigt är ganska oförändrat. Surt att ha Faktum-kök från IKEA precis innan nya Metod-köket släpptes, tror attdet hade varit snäppet snyggare, men vi är nöjda ändå!

Storebror hjälper till att montera lite "skänk" som vi hade tänkt vägghänga. Kom dock på i sista sekund att hela mediaskåpet att infällt i väggen från tvättstugan, precis där vi hade tänkt skriva. Phew! Ibland ska man ha tur!

Såhär fick det bli istället, inte alls vägghängt som jag hade önskat, men i övrigt bra. Slukar massor och känns mycket rympligare än innan!

Inga jätteförändringar i vardagsrummet, men lite mer ombonat.
När vi flyttade in var vi nästan aldrig i detta kala rummet, nu är vi där alltid! Bästa rummet i huset, speciellt med småbarn!

Vi älskar vår tavelvägg! Dock hade vi vita passepartouts som helt har gulnat, nu byts de ut mot scarta. Två tavlor får ny passepartout först nästa vecka. Blev dock ännu bättre med svarta!

Kram, m

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar