tisdag 11 augusti 2009

Vi har blivit med tomt!


Såhär ser utsikten ut från vår tomt!


Det blev i Nybrostrand, Ystad. Några hundra meter från havet, nära till Ystad sandskog och, till Maddes glädje, även nära till en himla massa stall och hästar. Tåget inom cykelavstånd gör inte saken sämre... :)

3 kommentarer:

  1. Hej! Vi är oxå sugna på att bygga detta hus, spännande att läsa er blogg! Hur stor är er tomt? Vi är precis i startgroparna för att köpa tomt (och hus), har ni några tips, ngt ni önskar ni hade tänkt på innan? Tacksam för info! :) Mvh Hanna

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Vad kul att ni funderar på samma hus! Hoppas att ni kan få någon slags hjälp/inspiration av vår blogg?!

    Vår tomt är 800 kvadrat, känns precis lagom, faktiskt. Det är väldigt mycket att tänka på, det sägs ju att man inte blir riktigt nöjd förrän tredje huset man bygger och det stämmer säkert på sätt och vis. Man letar ju inspiration och tips under resans gång och kommer på mer och mer som man skulle vilja gjort. Dock handlar det kanske mer om detaljer som man skulle vilja ändra. Färgval och sånt. Vi känner ganska många som byggt hus innan oss och vi frågade runt vad dom skulle gjort annorlunda om dom kunde och det var mest större tvättstuga, större/fler rum och mer förråd som kom upp. Vi har ju inte så mycket förråd, men i övrigt tycker jag verkligen att det här huset varit ett av dom bättre och att det är rejäla rum.

    Vi gjorde ju lite förändringar som vi absolut ville ha igenom, men de få valet genererade en hel del fler val och beslut och förändringar som vi kanske inte hade räknat med. Men vi är ändå glada för att vi gjorde de förändringar vi gjorde.

    Något speciellt ni undrar över annars? Hör gärna av er, så ska vi försöka svara så gott vi kan. Det här med att bygga hus har varit en läskig berg- & dalbana, men det är faktiskt också bland det roligaste jag gjort. :o)

    Lycka till med tomt- & husvalen, hör gärna av er om ni bygger ett likadant, det skulle vara spännande att höra i så fall!

    Mvh,
    Madde

    SvaraRadera
  3. Hejsan!
    Jättefin blogg!
    Jag undrar om ni skulle kunna ta kontakt med mig om vi kan lägga ut er fina blogg på Första Villans hemsida. Maila mig på camilla.ryggmark@forstavillan.se

    /Camilla, Anebyhus

    SvaraRadera