söndag 13 april 2014


 
Hejhej!
 
Alltså, uppdateringarna kommer ju inte direkt på löpande band här...
 
Här är en bild från tidigt i vår, nu känner man verkligen att det är riktig vår i luften, härligt!!
 
Vad har då hänt sen sist?
 
Vi har haft garantibesiktning på huset, allting hamnade på vänt efter det eftersom Anebyhus låg i rekonstruktion ett tag. När det så småningom landade det in har bit efter bit blivit fixad. Samtidigt som vi jobbat och hunnit tjäna ihop lite mer husfixarbudget (fungerar någon sämre under föräldraledigheten ju) och tagit tag i massa projekt själva!
 
Den stora grejen med garantibesiktningen var lutningen i badrummet, som jag skrivit om tidigare. Den var så dåligt utförd i duschen att hela badrummet på ovanvåningen fick rivas ut och göras om. Det värsta var kanske att företaget som anlitades för att göra det gick i konkurs precis runt vår slutbesiktning, så Anebyhus fick ta hela smällen själv. Vi fick ju leva i lite byggkaos, men fick det åtminstone åtgärdat så nu är vi nöjda och glada!
 
Vi har även gjort uppfräschningar och tapetserat och haft oss, till och med satt upp tavlor!
Ett projekt som är planerat är att fotografera igenom alla rum så som de är nu. Jag återkommer med bilder så snart jag får möjlighet!
 
Sen har vi nästa projekt på gång, lillebror/lillasyster tittar förmodligen ut vilken vecka som helst nu, så det lär dröja lite med större projekt ett litet tag framöver. Pendling och heltidsjobb tär lite på familjen så nu är det familjeliv som är högprioriterat, inte minst för att orka med slitningarna som flerbarnsfamilj med (högst troligt) mindre sömn.
 
Men vi har inte helt glömt bort bloggen, ville mest säga det! ;)
 
Om någon som läser detta har byggt ett likadant hus hade det varit superkul med lite inspirationsutbyte av bilder ets, både invändigt men utvändigt (trädgård etc) hör väldigt gärna av er i så fall!
 
Ha en härlig helg, så hörs vi!
 
Kram,
Madde
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Kul och se att ni är tillbaka! Ser fram emot lite inspirationsbilder =)

    SvaraRadera
  2. Hej Anne!
    Lika härligt att se att någon kikar in då och då, känns lite mer inspirerande att lägga upp bilder. ;)

    SvaraRadera