torsdag 22 mars 2012

Favoriter




Mina favoriter: killarna och våren.
Livet kan inte bli mycket bättre just nu!

Uppdateringarna går trögt, men hus och trädgård står ganska stilla så jag har inte mycket att berätta för tillfället. Lillkillen växer däremot så det knakar och han är så sjukt härlig just nu. Förra veckan åkte vi 200 mil totalt för vårt livs första skidsemester. Gick mycket bra (förutom att vi fick med oss lite kräksjuka till större delen av sällskapet, menmen..). Elliott hade superkul, iaktog kusinerna med stor spänning... ;)

Kram, m

2 kommentarer:

  1. Hej! Googlade efter grå färg till hus och hittade in på din blogg!Fantastiskt fint hus och jag gillar färgen jättemycket. Vi ska måla om vårat hus till sommaren. Letar febrilt efter fätt grå färg och tyckte er var perfekt. Vad heter er färg, märke osv?
    // E

    SvaraRadera
  2. Hej E!

    Tack så mycket, väldigt roligt att höra!
    På själva huset är det ju putsen som är färgad, på carporten har vi själva köpt färgen. Jag ska försöka kolla upp vilket märke vi använt och återkomma, men färgkoden är S 3500-N. Carpoten är grundmålad med vitt och ännu bara målad en gång med den grå färgen, så det är möjligt att den blir lite, lite mörkare när den blir färdig. Hoppas ni blir nöjda med ert måleri, lycka till!

    SvaraRadera