måndag 28 november 2011

Äntligen!



Äntligen är det på rätt väg med den där stenen! Jag bär fortfarande sten mellan blöjbyten och amningspauser de dagar det inte stormar eller regnar. Sakta men säkert! Tror ni det kan bli bra? Stenarna var väldigt stora, men så får det bli...



Och med en stor portion hjälp av bäste svärfar har vi nu en bra start till det framtida lilla trädäcket. Tjoho!


Och så jag att carportstaket börjar bli klart? Killarna har jobbat hårt och en väldig massa takpannor har burits, men oj så fint det blir! :)

Kram, m

torsdag 24 november 2011



Åh, vad jag älskar promenader vid fåren!



Lillkillen sover numera i spjälsängen, korgen började bli lite liten. Han sover som en stock i den, ett gott betyg på Ikea-spjälsängen alltså! Själv är jag avundsjuk på hans lakan från hemtex, så underbart mjuka! Finns sånna i dubbelsängsstorlek vill jag också ha sånna...! ;)


Ha det fint!
Kram, m

söndag 20 november 2011



Det börjar dyka upp en hel del hus runt vårt, men fortfarande är det bara en granntomt som det.håller på att byggas på. Skönt att ha nära till fälten och skogen. Barnvagnspromenaderna går att variera i oändlighet!



Vi passerar t ex lätt en å, en flock får, kor på sommaren, några ardennerhästar, en golfbana och såklart stranden. På dryga halvtimmen/timmen. Åh, vad roligt det ska bli när lillkillen är större och kan få glädje av djuren!




Vi har även rustat oss för vintern med däckbyten och rejäla vinterkläder. Nu får snön komma om den vill. Men den får gärna vänta lite till, förstås...



Kram, m

söndag 6 november 2011

söndagsmys



Idag har vi söndagsmys i soffan. Frukost vid teven och pyjamasen på. Och kaninen i famnen. ;) Kan det bli mysigare?
Kram, m

fredag 4 november 2011

och så var det tre...






Grattis lillkillen som blev tre månader igår! Sjukt vad tiden går fort. Han börjar bli riktigt stark i hela kroppen nu. Man hinner ju knappt med, så snabbt det går! Detta firade vi med att köpa en stol till honom. Vi hade tänkt oss en svart, men fick en röd till riktigt bra pris när den svarta var slut, så så fick det bli. Den är alltså inte rosa som det ser ut på bilden... ;) Gårdagens sväng till det stora blå huset resulterade även i en spjälsäng så snart ska det monteras igen! Lite pigg till oss själva blev det också, men inga större grejjer.

Nu väntas det frukostbesök här, men vi hörs snart igen!