onsdag 28 september 2011

nyskördat i trädgården!



Och dessa fick avnjutas tillsammans med härliga hasselbackspotatis på potatisar från krills farbror. Så himla gott!


Kram, m

tisdag 27 september 2011

dagens skörd



Såhär fint blir det på carporten! Jag älskar resultatet, de är så duktiga!



Och idag kom grannhuset, från a-hus.



Ser inte alls dumt ut, om du frågar mig. Men lite konstigt känns det allt, nu när man vänt sig vid att inte ha några grannar så nära. Och konstigt när utsikten från soffan på ovanvåningen plötsligt inte bara är träd utan även ett hus och lite byggjobbare... ;)


Nä, nu ska jag försöka smyga ner oss i sängen igen. Lillkillen har dock räddat min dag genom att sova 9-4 i ett svep. Underbart att få sova i natt!

Kram, m

söndag 25 september 2011

nytt?



Nä, än är det inte vinter. Detta var förra året. Men snöpinnarna har redan sätts upp längs vägarna, då snackar vi framförhållning! Galet, om ni frågar mig...



Förra veckan var vi och plockade kantareller, så mysigt! Lite lurigt att amma bland myggen i skogen bara...




Carporten jobbas det fortfarande på, men nya brädor som ska målas gör ju att dagarna går snabbt. Det är ju inte bara en strykning som ska göras... Killarna är i alla fall superduktiga!



Granntomten är redo för huset nu, byggställningarna är snart färdigmonterade. Spännande! Och på fältet intill håller de på att förstöra vår fina utsikt, där är en gigantisk jordhög, de har börjat med arkeologiska utgrävningar nu nämligen. Så småningom ska det ju upp tomter där. Vi hade trott att fältet skulle stå orört något år till, åtminstone, men alltså inte. Typiskt. Förhoppningsvis hjälper jordhögen till att skydda från vinden i alla fall! :)


Kram, m

torsdag 8 september 2011

Ett framtidshopp?



Vad säger ni om den här sovstilen? Kan han vara en framtida backhoppare? :)


Eftersom jag sitter fast i soffan med amningen x antal timmar om dagen har jag börjat göra allt möjligt via mobilen, nu även blogga alltså. Sen återstår det att se om det finns något att blogga om i den där soffan, kanske snarare där problemet ligger... ;) Men skulle bloggen bete sig lite extra konstigt vet ni alltså varför.


Ha det fint!
Kram, m

onsdag 7 september 2011

fantastiskt?

Såhär ser odlingslådan med jordgubbsplantor och bönor ut. Det blev inga jordgubbar, så nu sätter vi hoppet till bönorna. Grönt och fint blev det åtminstone!

Och carporten går framåt, sakta men säkert! Det är lite mycket just nu, så den har inte högsta prioritet. Men det börjar likna något! Mycket osynligt "pill" som ska göras ju.




Även vår blivande granne har kommit igång, de har tom gjutit sen bilden togs. Ska bli spännande att se vad som växer fram!

Trevlig kväll!

Kram, m

måndag 5 september 2011


Här rullar det på som vanligt ungefär, men ändå inte alls! Igår var det lite extra spänning när Krill testade skärmflygning. Tandem förvisso, men jag tyckte ändå att det såg lite läskigt ut. :)

Lillkillen (Elliott) växer så det knakar, men det är inte utan ansträngning. Vi tillbringar sjukt många timmar per dygn till amning, så jag är inte så behjälplig med våra hus- och trädgårdsprojekt. Men krill och hans far har jobbat vidare med carporten, så det går framåt! Jag återkommer med bilder inom kort.



Ta hand om er, jag återkommer inom kort med bilder.

Kram, madde